TeamFine Leefmans

Fine Leefmans

Fine (23) is een content creator en creatief conceptontwikkelaar die zich focust op alles rondom branding. Branding betekent voor haar het overbrengen van een duidelijk en herkenbaar beeld naar de buitenwereld dat samenhangt met de identiteit en de waarden van een bedrijf of persoon. Fine zit in de afrondende fase van haar studie Kunst & Economie aan de HKU in Utrecht en ze wil zich de komende jaren gaan richten op creatief ondernemerschap. Als zzp’er is Fine onder meer inzetbaar voor social media strategie, zowel visuele- als tekstuele content, styling en fotografie. Ze focust zich op trends en ontwikkelingen op het gebied van media en kan dit omzetten naar toepassingen voor een bedrijf of zelfstandig ondernemer.

Ook interesseert Fine zich erg in interieur en lijkt het haar geweldig om de aankleding van een shoot, videoproductie of evenement te verzorgen. Tot slot besteedt Fine haar vrije tijd het liefste aan het schrijven, zingen en spelen van muziek.

Bij SPOT wil Fine zich niet alleen verder ontwikkelen als creatieve ondernemer, maar wil ze als collectief ook graag een bijdrage leveren aan kunst en cultuur in de stad Leiden. 

Door SPOT heb ik mijn netwerk uitgebreid en weet ik waar mijn kansen liggen als creatieve ondernemer.

Masha Rostovskayal / Unsplash

Kyle Johnson / Unsplash

Tags: