TeamJudith Wassenaar

Judith Wassenaar

Judith (25) is mede-oprichter van SPOT Leiden en een allround creatieveling.

Het liefste houdt ze zich bezig met event- en videoproductie, creatief concepten en projectmanagement in de creatieve sector. Elk probleem dat een creatieve oplossing vereist pakt zij graag met beide handen aan. Ze ziet in wie ze kan inschakelen om zo snel en goed mogelijk met een gepast plan te komen en houdt dan binnen het team graag het overzicht. Een echte regelneef dus! Je kan Judith inhuren voor al je productionele uitdagingen, voor het leiden van een creatieve brainstormsessie en algemene projectondersteuning of projectmanagement.

Ook werkt ze bij Grey Men, een financieel en fiscaal management- en adviesbureau in de media- en entertainmentindustrie. Dit ondersteunt haar allround kennis op gebied van creatief ondernemerschap.
Naast haar liefde voor het werken in teams aan creatieve opdrachten maakt Judith ook al jarenlang met veel plezier en passie muziek.

Ik voel me als een vis in het water in mijn rol als projectmanager bij SPOT en leer elke dag van het team en de collectieve creativiteit.

Masha Rostovskayal / Unsplash

Kyle Johnson / Unsplash

Tags: