TeamLea Paulides –

Lea Paulides –

Dit is Lea (24), medeoprichtster van SPOT Leiden. Ze heeft de studie Kunst & Economie aan de HKU gedaan en was er helemaal klaar voor om zich te ontwikkelen in de creatieve branche. Haar passie ligt dan ook bij eventmanagement en creatieve conceptontwikkeling. Geef haar een vraagstuk en haar brein gaat erop los om een toffe en waardevolle oplossing te vinden. Lea neemt graag initiatief om samenwerkingen te starten en mensen te betrekken bij haar ideeën. Daarom heeft ze de kans als ondernemer met beide handen aangegrepen en kan ze haar ei helemaal kwijt bij SPOT.

Binnen SPOT is ze de regeltante die alle taken goed in kaart kan brengen en er alles aan doet om het team een fijne werkomgeving te bieden. Alles op haar eigen, (en voor haarzelf) gestructureerde manier. Lea’s vrije uurtjes besteedt ze het liefst op de mooiste terrassen van Leiden. Ze is dan ook een echte kenner van de stad en is altijd bezig met de mooiste plekjes ontdekken. 

Door SPOT heb ik mezelf als ondernemer leren kennen, een kant van mij die ik samen met het team nóg verder ga uitzoeken!

Masha Rostovskayal / Unsplash

Kyle Johnson / Unsplash

Tags: