TeamMarouschka Moraal

Marouschka Moraal

Marouschka (28) is grafisch vormgever. In 2021 studeerde zij af van het Grafisch Lyceum Rotterdam en vlamde daarna gelijk door naar SPOT.

Met haar eigenzinnige vormgeving stijl is het werk wat Marouschka levert altijd uniek. Kan zij hierdoor wel tussen de lijntjes tekenen van een opdrachtgever? Uiteraard, want naast haar eigen gang gaan, is Marouschka erg goed in het luisteren naar de wensen van opdrachtgevers. Welk verhaal wil je vertellen? Dan vertelt zij het voor jou! Door middel van concepting is geen enkel werk van Marouschka zomaar uit de lucht gegrepen. Of het nu gaat om het creëren van posters voor een event, het maken van foto’s voor een lookbook of wil je gewoon een mooie print aan de muur van je woonkamer hangen? Achter elk idee zit een verhaal en deze wilt zij graag visueel vertellen! Naast commercieel werk maakt Marouschka ook vrij werk. De drijfveer van deze werken zijn vaak maatschappelijke onderwerpen. 

Bij Marouschka kan je terecht voor huisstijlen, logo’s, postercampagnes en meer!

Naast vormgeving heeft Marouschka een grote passie voor cinematografie, filmmuziek en interieur. En mocht je haar willen vinden loopt ze vast ergens in een kringloopwinkel of een bos rond! 

Door SPOT heb ik gelijkgestemden gevonden bij wie ik altijd terecht kan voor vragen en tips over mijn werk als creatieve ondernemer.

Masha Rostovskayal / Unsplash

Kyle Johnson / Unsplash

Tags: