TeamMaud Pelmelay

Maud Pelmelay

Dit is Maud (22)! Maud is een filmmaker en nu bezig met haar afstuderen op de Willem de Kooning academie met de bachelor of arts in ‘Transformation design’. Ze is een researcher, conceptontwikkelaar, regisseur en is ook in te schakelen voor de producties van video’s en films. Ze maakt beeld en kunst door te werken met audiovisuele installaties en (analoge) fotografie. Dit zijn vaak de media die een leidende lijn vormen in haar werk en waarmee zij haar ideeën en creativiteit het liefste communiceert.

Maud houdt zich bezig met thema’s rondom intimiteit, identiteit en kwetsbaarheid en focust op maatschappelijke thema’s dicht bij zichzelf. Ze is een commerciële en autonome maker en vindt daarin haar balans. Buiten haar eigen klussen is ze ook met haar broers een kleinere productiestudio gestart, genaamd ‘Nusa Mesa’. Hier ligt de focus op documentaire en commerciële kant van film en video. Bij SPOT kan ze lekker creatief haar gang gaan als ZZP’er en kunnen we elkaar goed aanvullen in de projecten bij SPOT.

Dankzij SPOT heb ik een heel groot netwerk gekregen met allemaal creatieve mensen en genoeg om mee te kunnen sparren wat voor mij altijd heel belangrijk is!

Masha Rostovskayal / Unsplash

Kyle Johnson / Unsplash

Tags: